Groepsreis Waddeneilanden in Nederland

Met een gezellige groep gelijkstemde reisgenoten op avontuur op de Waddeneilanden

Op groepsreis over de Waddeneilanden

Eilandhoppen in Nederland

Welke Nederlandse Waddeneilanden heb jij al bezocht? Vink de TVTAS maar af: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk eiland heeft z’n eigen karakter. Tijdens onze groepsreizen op de Waddeneilanden kun je meerdere Waddeneilanden in één groepsreis bezoeken. Tussen de eilanden verplaatsen we ons met verschillende soorten boten, van historische zeilschepen tot snelle ribs. Samen met een groep gezellige reisgenoten, die je van te voren nog niet kent, ga je op avontuur. Tijdens sommige groepsreizen hoppen we over alle vijf TVTAS eilanden. Ook hebben we groepsreizen die starten met een wadlopen vanaf de vaste wal naar Ameland. Avontuurlijker kun je niet beginnen!

Gelijkgestemde reisgenoten

Wij vinden het belangrijk dat je onze groepsreizen beleefd met gelijkgestemde reisgenoten die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden. Daarom werken we met leeftijdsgroepen. We proberen de leeftijden binnen een groep zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Wanneer een groepsreis net boekbaar is hanteren we nog een wat bredere leeftijdsgroep, maar zodra de groep zich een beetje begint te vormen maken we de leeftijdsgroep smaller, afgestemd op de eerste reizigers die de groepsreis geboekt hebben. Op deze manier zorgen we ervoor dat je met een gelijkgestemde groep gaat eilandhoppen op de Wadden.

Groepsreizen voor jongeren, singles en eenoudergezinnen

We hebben speciale groepsreizen voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar en voor singles van 45+. Ook hebben we groepsreizen speciaal voor eenoudergezinnen.

 

Groepsreizen Waddeneilanden - groepsreis kano - Waddenhop

Groepsreis Waddeneilanden - groep in rib - Waddenhop

Groepsreizen Waddeneilanden

We organiseren diverse groepsreizen op de Waddeneilanden, Hieronder vind je een kleine selectie.

Op groepsreis met leeftijdsgenoten

Wel zo gezellig!

Reizen met reisgenoten in dezelfde levensfase geeft verbinding en verhoogt de beleving. We doen ons best om de leeftijdscategorieën zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Zolang de reis te boeken is voor de ‘Vroege Vogel’ reissom is de leeftijdscategorie ruim en flexibel. Zodra de status verandert in ‘Volle vaart vooruit’ passen we de leeftijdscategorie aan op basis van de leeftijden van de Vroege vogels. Daarbij streven we ernaar dat de leeftijden in de groep niet meer dan 15 jaar verschillen. Als Vroege vogel bepaal jij dus (mede) de leeftijdscategorie.

We hanteren de volgende leeftijdscategorieën:

 • 18-35 jaar
  • 18-25 jaar
  • 20-35 jaar
 • 25-49 jaar
  • 25-39 jaar
  • 30-45 jaar
  • 35-49 jaar
 • 45+
  • 45-60 jaar
  • 50-70 jaar

De hoofdcategorie wordt gehanteerd wanneer de groepsreis de status ‘Vroege vogel’ heeft. Zodra de groepsreis vertrekgarantie krijgt (Volle vaart vooruit), dan wordt de leeftijdscategorie smaller.

Groepsreis Waddeneilanden - leeftijdsgenoten - Waddenhop

Groepsreis waddeneilanden - leeftijdsgenoten kano - Waddenhop

Groepsreis voor jongeren op de Waddeneilanden

Actie en avontuur met nieuwe vrienden

Jongeren komen graag op de Waddeneilanden vanwege het gevoel van vrijheid. Tijdens onze jongerenreizen kom je niet naar de Waddeneilanden om te feesten, maar natuurlijk is het wel gezellig om een drankje te doen op een terras of in een leuke kroeg. Wij verkennen de Waddeneilanden vooral op een actieve manier. Kanoën naar een zeehondenbank of wadlopen met een echte Amelander? Na inspanning volgt ontspanning. Tijdens de jongeren groepsreis leer je nieuwe mensen kennen en sluit je nieuwe vriendschappen voor het leven. Nieuwsgierig geworden naar onze groepsreis voor jongeren?

Groepsreis Waddeneilanden - jongerenreis - Waddenhop

Groepsreis voor singles op de Waddeneilanden

Singles only

Onze groepsreizen zijn toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om met een groep op reis te gaan. Of je nou alleen boekt of samen met iemand. Vrijgezel of niet, dat maakt niks uit. Iedereen is welkom. Veel singles vinden het niet zo fijn om tijdens een groepsreis op pad te gaan met stelletjes. Daarom hebben we een aantal groepsreizen speciaal voor singles. Tijdens deze reizen zijn stelletjes niet welkom. Uiteraard kun je wel samen met een vriend of een vriendin boeken. In de praktijk boeken de meeste reizigers echter alleen. Daarmee staat iedereen ook meer open naar elkaar toe om nieuwe vriendschappen op te doen. Onze singlereizen zijn geen datingreizen. Reizigers komen niet met het doel naar de Waddeneilanden om een nieuwe partner te vinden. Maar natuurlijk slaat de vonk wel eens over. Bekijk hier onze singlereizen op de Waddeneilanden.

groepsreis Waddeneilanden - singlreis - Waddenhop

Eenoudervakanties op de Waddeneilanden

Volop gezelligheid

Single parents vinden het prettig om tijdens de vakantie ook andere single parents tegen te komen, terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken. Daarom hebben we speciale groepsreizen voor eenoudergezinnen op de Waddeneilanden. Met elkaar verkennen jullie meerdere Waddeneilanden onder begeleiding van een reisleider. Voor kinderen en jeugd is zo’n vakantie fantastisch. Ze maken gemakkelijk contact met leeftijdsgenoten. Je zult ze bijna de hele dag niet zien! Dat geeft het voor jou als alleenstaande ouder makkelijker om te ontspannen en de gezelligheid met andere alleenstaande ouders op te zoeken. Benieuwd naar onze groepsreis voor eenoudergezinnen?

Groepsreis Waddeneilanden - eenoudervakantie - Waddenhop

★★★★★

Veelzijdige bedevaart

Wadhoppen is een veelzijdige bedevaart die iedereen een keer zou moeten maken. Het hele reisprogramma was goed doordacht en wanneer iets niet volgens plan verliep, had TA al een oplossing gevonden voordat we wisten dat er een probleem was. Zo hebben we er een extra dag op Vlieland bij gekregen. Ook het kampeermateriaal was compleet en in goede staat.
★★★★★

Uniek genieten!

Ontzettend genoten van het Waddenhoppen! Goed georganiseerd, leuk en gevarieerd vervoer tussen de eilanden en veel verschillende activiteiten te doen op de eilanden. Uniek genieten!
★★★★★

Hartstikke leuk en vernieuwend

Het eilandhoppen was hartstikke leuk en vernieuwend. Ook leuk door de verschillende soorten boten waarmee we naar de eilanden gingen. Hierdoor kan ik de TVTAS afvinken. De reis was goed verzorgd en goed begeleid.