Weekje Waddeneilanden

Verken meerdere Waddeneilanden in één week

Genieten van een weekje Waddeneilanden?

Ga eilandhoppen in Nederland

Op zoek naar een avontuurlijke invulling voor een weekje vakantie? De Waddeneilanden bevinden zich in het meest ongerepte natuurgebied van Nederland. De Waddenzee staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is het grootste getijdegebied ter wereld. Tijdens een week vakantie kun je natuurlijk naar één van de Waddeneilanden. Leuker is het om te gaan eilandhoppen. Van eiland naar eiland in het ritme van eb en vloed.

 

Welke Waddeneilanden wil je bezoeken?

Nederland heeft vijf Waddeneilanden, ook wel bekend als de TVTAS eilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Tijdens een weekje vakantie kun je 2 of 3 eilanden bezoeken. Wanneer je anderhalve week gaat eilandhoppen op de Wadden kun je alle Waddeneilanden ontdekken. Je kunt starten op Texel en richting Schiermonnikoog reizen of andersom.

Weekje Waddeneilanden - zeilboot - Waddenhop

Weekje Waddeneilanden - zeehonden - Waddenhop

Weekje Waddeneilanden

We organiseren diverse weekjes weg op de Waddeneilanden. Hieronder vind je een kleine selectie:

Weekje Waddeneilanden in backpackstyle

Ontmoet andere reizigers

Op elk Waddeneiland hebben wij een hostelstyle popup camping met een variatie aan tenten. Overal is de sfeer weer net even anders, maar gemeenschappelijk is dat het zo is opgezet dat je gemakkelijk andere eilandhoppers ontmoet. Ideaal voor een backpackavontuur in eigen land. In een week tijd kun je 3 of 4 Waddeneilanden bezoeken. Overal blijf je 2 a 3 nachten, waarna je je weer verplaatst naar het volgende Waddeneiland. Interesse in een weekje Waddeneilanden in backpackstyle?

Weekje Waddeneilanden - backpackstyle - Waddenhop

Weekje Waddeneilanden voor families

Ontdek de Wadden met je kids

Op school leer je al over de TVTAS eilanden en de Waddenzee. Wie wil ze niet ontdekken? Voor kinderen is de natuur iets waanzinnigs. Hoe gaaf is het om een zeehond van dichtbij te zien? Of te ervaren wat er allemaal leeft en beweegt wanneer het Wad droogvalt? Wanneer je met je gezin een weekje op vakantie wilt zijn de Waddeneilanden een ideale vakantiebestemming. Dichtbij maar toch totaal anders dan thuis. Een weekje Waddeneilanden is één groot avontuur voor jong en oud. Is een weekje Waddeneilanden met je kinderen iets voor jullie?

Weekje Waddeneilanden - kaart van de Wadden - Waddenhop

Weekje Waddeneilanden met een groep

Leer nieuwe mensen kennen tijdens een groepsreis

Hoe leuk is het om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een weekje Waddeneilanden? We organiseren diverse groepsreizen over de Waddeneilanden met reizigers die in dezelfde levensfase zitten als jij. Zo hebben we speciale jongerenrondreizensinglereizen voor 45+ en eenoudervakanties. Al onze groepreizen zijn opgedeeld in leeftijdsgroepen, zodat je op groepsreis gaat met leeftijdsgenoten. Er is keuze uit diverse weekjes eilandhoppen over de Waddeneilanden. Van anderhalve week eilandhoppen over alle Waddeneilanden tot een weekje Waddeneilanden, waarbij je een paar eilanden bezoekt. Benieuwd naar onze groepsreis weekjes over de Waddeneilanden?

Weekje Waddeneilanden - groepsreis - Waddenhop

Verken de Waddeneilanden tijdens een weekje weg

Wereldkaart bestemmingen Pura Vida Vlieland Texel Terschelling Schiermonnikoog Ameland